De voordelen van het projectmanagement uitbesteden

DevRepublic project management
Je eigen IT ontwikkelteam

De beste prijs, schaalbaar, veel kennis en expertise, en ready tot start.
Lees hier alle voordelen

Veel ervaring

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de aansturing van onze teams

Scrum ervaring

Onze projectmanagers zijn Scrum experts en nemen je mee in deze werkwijze.

Communicatie India

De projectmanager zorgt voor de vertaalslag naar onze collega’s in India en zet de taken uit. Jij hebt een NL aanspreekpunt.

Borging kwaliteit

Met een projectmanager en de actieve rol bij het project, is direct de kwaliteit gewaardborgd.

Planning

De sprintplanning wordt geborgd door de projectmanager en waar nodig wordt er ingegrepen.

“DevRepublic biedt ons persoonlijk en proactief projectmanagement. Dit geeft ruimte en tijd om ons op te focussen op innovatie en doorontwikkeling van ons nieuwe leerplatform!"

Linda Thoen, eigenaar Continuleren

Zo gaan wij te werk

Zo gaan wij te werk
1. Jouw uitdaging

In jouw organisatie speelt een IT-uitdaging. Een tekort aan programmeurs, het digitaliseren van een bestaand bedrijfsproces of het ontwikkelen van een nieuwe applicatie of mobiele app. Wij denken mee in de oplossing.

2. Inventarisatie en voorstel

Op basis van jouw input maken we een eerste inventarisatie van jouw wensen. Dit kan over de functie vereisten voor jouw eigen ontwikkelteam tot en met de IT-architectuur gaan.

We maken de vertaalslag en overleggen de mogelijkheden. Waar nodig kijken wij welke database vereisten en programmeertalen het beste aansluiten en voorzien in een stuk advies. Dit voorstel wordt jouw oplossing.

3. Samenstelling team

Wij stellen jouw team samen, de perfecte match tussen jouw organisatie en onze medewerkers. Waar nodig is dit een team met een mix van onze Indiase én Nederlandse professionals. Met ons een eigen softwarehuis in India en collega’s die al jaren bij ons werken weten wij de perfecte match te maken.

4. Toepasbaarheidsonderzoek

Zit jouw organisatie in een zeer specifieke branche of betreft het een zeer specifiek IT-vraagstuk? Dan komen we graag bij je langs op locatie. Met óf zonder het ontwikkelteam. Beide opties zijn mogelijk. De keuze is aan jou!

5. Aan de slag!

Het team in India gaat aan de slag met de bouw van de applicatie. Het team werkt volgens de scrum methode, met sprints, storypoints en tussentijdse opleveringen. Hierbij zorgen wij vanuit Nederland voor goede communicatie, uitleg over keuzes die gemaakt moeten worden en eventuele alternatieven en begeleiden we jouw organisatie in dit proces waar nodig.

We are always ready for the next challenge!

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.