ContinuLeren

Continuleren: Doorontwikkeling en continu innovatie met DevRepublic

Voor Continuleren is DevRepublic de ontwikkelpartner voor het Continuleren e-learning platform. Dit webbased Learning en Personal Development platform biedt de mogelijkheid voor bedrijven en instanties hun medewerkers te leren, ontwikkelen, kennis te delen en (personal) coaching te bieden.

Eigen team en de nieuwste technieken
Continuleren beschikt over een eigen team van ontwikkelaars, met aansturing en projectmanagement vanuit Zwolle. DevRepublic heeft het platform opgezet in PHP, Laravel en MongoDB voor het datamanagement. De keuze voor MongoDB als database was om te zorgen voor stabiliteit en flexibiliteit zodat het platform ongelimiteerd kan doorgroeien.

Flexibel is het sleutelwoord
Één van de belangrijkste doelen binnen het project is om modules aan te bieden waarmee de klanten van Continuleren zelf formulieren en e-learnings kunnen creëren om aan de medewerkers aan te bieden. Op deze manier kunnen de klanten het platform zelf naar wens inrichten en uitbouwen.

 

Over Continuleren
Continuleren is een webbased Learning en Personal Development platform. Opdrachtgevers zoals KLM en de gemeente Rotterdam maken al gebruik van het platform om kennis te delen en training & coaching te begeleiden. Het platform is flexibel, fun en makkelijk om mee te werken.

 

www.continuleren.nl 

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.