Emma Handson

App-ontwikkeling voor Emma Handson – Dé secretariële app

Voor Emma Handson heeft DevRepublic de ontwikkeling en het design van de app voor haar rekening genomen. Een belangrijk element was het kunnen bewerken van audio in de app zoals het toevoegen, verwijderen en overschrijven van de dictaten. In eerste instantie werden de dictaten rechtstreeks verzonden naar de software van Emma Handson. Later is hier een PHP/Laravel admin/api voor ontwikkeld voor meer functionaliteiten zoals het controleren van de status en het traceren van de uploads.

Technische uitdagingen en oplossingen
Alle kennis voor het ontwikkelen van deze app is bij DevRepublic in huis. Voor de Front-end werken we bijvoorbeeld met Android en iOS app (Kotlin, Swift). In de Back-end is gebruik gemaakt van PHP en Laravel.

Over Emma Handson:
E-mails, telefoontjes, vergaderingen, documenten controleren voor je ze verspreidt: ongemerkt wordt een groot deel van je tijd opgeslokt door dit soort neveneffecten van je werk. Terwijl je, net als ieder ander, bezig wilt zijn met waar je goed in bent. Emma Handson Text & Secretary Solutions zorgt ervoor dat dat kán. Want wat voor jou neveneffecten zijn, is voor Emma Handson de kern van de zaak. Dictaten, verslagen en rapportages uitwerken of redigeren, notuleren, vertalen, office support – de mogelijkheden zijn eindeloos.

www.emmahandson.nl

Jouw eigen app (laten) ontwikkelen?

Wil jij meer weten over hoe DevRepublic jouw app en wensen kan realiseren? Neem dan contact met ons op.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.