Quintens

Quintens: Software ontwikkeling met eigen Dev-team

Voor Quintens werkt een Dev-team van Indiase ontwikkelaars aan de ontwikkeling van haar eigen softwareproduct: ISA. Er is onder andere gewerkt aan een nieuwe iOS en Android app met gebruik van Flutter.

Van design tot testen

Het DevRepublic team heeft de ontwikkeling, design en het testen voor haar rekening genomen. Daarnaast ontwikkelen wij het admin-panel en wordt er meegedacht over de fundamentele keuzes van de gebruikte technieken, database code en optimalisaties. De ontwikkelaars bij Quintens schakelen rechtstreeks met de DevRepublic ontwikkelaars in India en als het nodig is schakelen wij vanuit Nederland bij.

Toegepaste technieken:
Front-end: iOS, Android, Vue.js
Back-end: PHP, Laravel, MySQL

Over Quintens:
Quintens vertaalt vragen op het gebied van milieu, veiligheid en duurzaamheid naar praktische en slimme oplossingen. Eén hiervan is het milieu- en veiligheidsinformatiesysteem: ISA, hét informatiesysteem voor gevaarlijke stoffen en beschikbaar voor groothandels en retailers in o.a. de doe-het-zelf-branche in Nederland en België. De ISA-gegevens zijn gebaseerd op wettelijk verplichte documenten: veiligheidsbladen (SDS) en prestatieverklaringen (Declaration of Performance (DoP). Ook geeft ISA de mogelijkheid om een volledig Technisch Dossier (TF) vast te leggen.  Het ISA portaal bevat gegevens over ruim 5.000.000 artikelen, afkomstig van circa 2.500 leveranciers.

www.quintens.nl  

Wil jij meer weten over dit project en de gebruikte technieken? Neem dan contact op.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.