De voordelen van jouw eigen ontwikkelteam bij DevRepublic

MongoDB is gemaakt om te voldoen aan moderne applicatie-eisen. Het is flexibel, schaalbaar en enorm snel en de enige database die innovaties van NOSQL benut. Voor allerlei soorten web- en applicatie toepassingen is MongoDB geschikt. Duizenden bedrijven zoals Bosch, Barclays en Morgan Stanley runnen hun bedrijf op MongoDB en gebruiken het voor talloze toepassingen op het gebied van IoT, gaming, logistiek, bankaire sector, e-commerce applicaties en contentbeheer.

DevRepublic is officieel MongoDB partner en kan helpen in het opzetten en migreren naar de MongoDB database.

Voordelen MongoDB

MongoDB is een documentendatabase die is gebouwd op een schaalbare architectuur. Het is populair geworden bij allerlei ontwikkelaars die schaalbare applicaties bouwen met behulp van flexibele methodologieën.

MongoDB is gebouwd voor alle internet- en bedrijfstoepassingen die snel moeten evolueren en elegant moeten schalen. Als je dat doet, zou je MongoDB moeten overwegen.

Bekijk de voordelen van MongoDB
  • Voordelig schalen in capaciteit bij groei
  • Snellere queries
  • Aanpassingen eenvoudig doorgevoerd
  • Programmeer sneller

NoSQL versus SQL

NoSQL versus SQL

Het fundament van een website of app is de database. Hier worden alle gegevens verzameld, georganiseerd en gelinkt aan elkaar. Het opslaan van deze data gebeurt achter de schermen in twee typen databasemanagementsystemen: SQL of NoSQL.

SQL databases, zoals MySQL en Oracle, zijn relationeel en tabel gebaseerd en maken vaak gebruik van krachtige servers. NoSQL databases, zoals MongoDB, maken gebruik van verschillende database technologieën waarmee data wordt opgeslagen. Hierdoor kan je snel veel data verwerken en je hebt geen krachtige servers nodig.

MongoDB in 5 minuten

Wat zijn de ervaringen

You guys did a great job in our MongoDB migration. It was completed in a short period of time and at reasonable cost! Kudos go to you, and thanks again!
Dieter Hecht

Swardu

Door gebruik te maken van MongoDB is ons e-commerce platform veel sneller en zijn we voorbereid op verder groei.
Product owner

E-commerce store

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.