(afstudeer) stage ISO 9001 en ISO 27001 implementatie

(afstudeer) stage ISO 9001 en ISO 27001 implementatie


DevRepublic groeit hard en zet de volgende stap in professionalisering en kwaliteit. Daarom gaan wij aan de slag met de certificering voor ISO 27001 en ISO 9001. Met de ISO 27001 certificering tonen wij objectief aan te voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Bij ISO 9001 gaat het om het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem met daarbij de in kaart gebrachte risico’s.

We zullen ons laten begeleiden door een professionele partner, maar intern verwachten we nog wel hulp te kunnen gebruiken.
Vind jij het dus interessant om onze processen te onderzoeken, vast te leggen en het voortouw te nemen in de ISO 9001 en ISO 27001 certificering? Neem dan contact met ons op!

Wat ga jij doen:

Je krijgt een actieve rol in de voorbereiding op en de implementatie van de ISO certificeringen. Je schakelt direct met de partner en bent aanwezig bij de gesprekken. In hoofdlijnen ga je een plan van aanpak maken, werken aan de context- en stakeholdersanalyse, het informatiebeveiligingsbeleid ,het personeelshandboek en de procedures.

Over DevRepublic:

Bij DevRepublic helpen wij onze klanten bij het realiseren van slimme digitale oplossingen. Wij doen dit door het inzetten van ontwikkelteams en helpen daarbij bij het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Van architectuur tot aan realisatie voelen we ons verantwoordelijk en denken we mee met onze opdrachtgevers. Op dit moment bestaat DevRepublic uit 10 medewerkers in Nederland en 55 medewerkers in India. Wij werken met meerdere multidisciplinaire teams, die elk een eigen klantportfolio beheren. Voor ondersteuning van de teams zijn wij nu op zoek naar een Product Owner in Zwolle, die de vertaalslag kan maken van de klantbehoefte naar de technische mogelijkheden. Wil jij jouw eigen team(s) aansturen?

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse, stuur dan jouw motivatie en CV op naar john@devrepublic.nl .
Wil je meer weten over deze functie en DevRepublic, met John Wassing via 06-52008119

 

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.