Collega in de spotlight: Chetan Samkuniya

Even voorstellen:
Mijn naam is Chetan Samkuniya, Frontend developer bij DevRepublic. Ik ben verantwoordelijk voor de voorkant, front-end, van een applicatie, website of programma. Het zichtbare deel voor de bezoeker. Mijn taak is om te zorgen dat dit er piekfijn uitziet en werkt op zoveel mogelijk resoluties, browsers, besturingssystemen en apparaten.  Dit doet ik met HTML5, CSS3, jQuery, Bootstrap, Responsive HTML, Cross Browsing en het ontwikkelen van custom jQuery-functionaliteiten. En daar worden onze klanten vrolijk van. En laat iedereen vrolijk maken nou net mijn levensmotto zijn! Verder ben ik gek op reizen en  dansen, met name Garba , dit is een typische Indiase volksdans. 

Hoe lang werk je bij DevRepublic en hoe bevalt dat?
Ik werk iets langer dan 3 jaar bij DevRepublic. Het allergrootste voordeel is de stress loze werkomgeving. Als er een taak of project is wordt er voldoende tijd voor gereserveerd. Dit voorkomt hoofdpijn en draagt bij aan de kwaliteit.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Eigenlijk net als de meeste andere collega’s. Ik begin met een standup meeting, op dit moment online. Hier bespreken wij de taken, nieuwe prioriteiten en planning. Vervolgens ga ik aan de slag.

En hoe is het voor jou om vanuit huis te werken?
Het is even niet anders, maar ik kan niet wachten om weer naar kantoor te gaan. Ik werk liever vanuit kantoor, want daar is voor mij de werkomgeving het prettigst.

Waar ben jij het meest trots op?
Sinds ik bij DevRepublic werk ben ik al 3 keer medewerker van de maand geworden. Fantastisch!

En hoe is het voor jou om met Nederlanders samen te werken?
Prettig. Ik vind het mooi om te zien dat ze tegen iedereen met een enorme glimlach praten. Voor de Nederlanders is er geen verschil tussen senior/junior level, iedereen wordt gelijk behandeld.

Maar, er zijn toch wel verschillen in cultuur. Wat merk je daarvan?
India is een land van ‘eenheid in verscheidenheid’ Door de eeuwen heen is er een belangrijke versmelting van culturen geweest. De Nederlandse samenleving is egalitair en modern. De mensen zijn bescheiden, tolerant, onafhankelijk, zelfredzaam en ondernemend.

En zijn er andere typisch Nederlandse dingen die je prettig vindt?
Ja, stroopwafels! Tijdens het laatste bezoek van John en Eva aan ons kantoor heb ik ze gegeten. Die koeken zijn echt heerlijk!

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.