Collega in de spotlight: Shrawan Singh

Hoi! Ik ben Shrawan Singh, 26 jaar oud en werkzaam bij DevRepublic als Sr. SQL Developer. Als SQL developer werk ik aan de database kant van de applicatie, ofwel onder de motorkap. Mijn vaardigheden zijn met name het ontwikkelen van queries en issues ontdekken. Daarnaast houd ik mij ook bezig met performance verbetering.

Ik werk nog niet zo lang bij DevRepublic, ik ben gestart in augustus 2021. Wat ik erg leuk vind aan het werken bij DevRepublic is de bedrijfscultuur en het teamgevoel. Zo ben ik inmiddels veel te weten gekomen over de diverse projecten en met name die van de .NET collega’s.
Het meest trots ben ik op een recent issue waarbij de database niet meer bereikbaar was, maar ik vond snel de oplossing. Ook lukt het mij regelmatig om de query performance te verbeteren wat resulteert in meer snelheid. Dat is altijd fijn, voor mij en de klant.

Binnenkort hoop ik mijn collega’s voor het eerst fysiek te ontmoeten, want vanwege het verplichte thuiswerken is dat nog niet gebeurt. Ik mis wat dat betreft wel het teamgevoel, maar dat gaat vast binnenkort goedkomen.

DevRepublic is het eerste bedrijf waar ik direct contact heb met personen uit een ander land, maar die ervaring is echt fantastisch. Het Nederlandse team is erg ondersteunend in elk onderdeel. Wat dat betreft hoop ik hier nog lang te mogen werken en wellicht groei ik in 3 a 5 jaar naar een Database solution architect! 😊

Naast het werk ben ik vaak te vinden op mijn motorfiets, ik houd van snelheid en heb een 400CC KTM motorfiets. Daarnaast speel ik ook regelmatig badminton.
Wellicht tot ziens!

Groeten,

Shrawan.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.