Collega in de spotlight: Urja Sheth

Hallo allemaal! Mijn naam is Urja Sheth. Ik ben 30 jaar en werk bijna 2 jaar als Sr. iOS Developer bij DevRepublic. Ik heb in totaal 6+ jaar ervaring in het ontwikkelen van iOS-applicaties. Als iOS-ontwikkelaar zijn mijn vaardigheden iOS App-ontwikkeling, Swift-taal, Objective C, Apple-services, firebase, kerndatabase, App-releaseproces voor App Store. Ik heb ook basiskennis van React native. Ik hou van reizen en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden/neven, films en webseries.

Ik kwam bij DevRepublic in de Covid-tijden, dus ik heb nooit vanuit kantoor vanuit huis gewerkt. Dit heeft mij reistijd bespaard en geeft mij productiviteit en vermindert het risico op infectie . Aan de andere kant hoop ik binnenkort mijn collega's te ontmoeten. Maar zelfs wanneer je vanuit huis werkt is het werken bij DevRepublic erg prettig met zeer ondersteunende collega's. Ook is er een goede balans tussen werk en gezin.

Mijn werkdag begint met een kopje thee en daarna de berichten in Teams en mails checken. Dan hebben we een teamvergadering om de projecten waaraan we werken met eventuele issues te bespreken.

Werken met DevRepublic betekent dat je ook met Nederlanders werkt. Nederlanders lijken erg recht door zee te zijn en geloven in de balans tussen werk en privé. Ik ben blij dat ik met hen werk. Ik heb nog niets Nederlands geprobeerd, maar heb foto's van bloementuinen van Nederland gezien en het is echt prachtig. Wat ik wel kan zeggen, normaliter is India is een stuk hiërarchischer. Binnen bedrijven, en tussen bedrijven, is er een bepaalde hiërarchie op communicatieniveau, wat anders is dan een plattere organisatiecultuur die we in de Nederlandse cultuur ervaren. Ik merk ook dat dit bij DevRepublic India minder is.

Het is de allereerste keer is dat ik medewerker van de maand ben, het voelt echt geweldig. Ik zal er van genieten.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Urja

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.