Collega in de spotlights: Foram Tanna

Hallo allemaal, mijn naam is Foram Tanna. Ik ben 31 jaar oud en werk al 7 jaar als Sr. iOS Developer bij DevRepublic. Mijn vaardigheden zijn: iOS Application Development, Swift Language, SwiftUI, Objective C, Appstore Release Process, GIT, JIRA, Quick Scrum, Beacons Support Libraries, Apple Services & Payment Gateway Integration, Code Documentation, Core Data Database, SQLite, Firebase. In mijn privéleven hou ik van boeken lezen, reizen, badminton, muziek en koken.

 

Wauw, alweer 7 jaar! Dat is al even

Ja, ik werk hier heel graag. DevRepublic ondersteunt leren en ontwikkeling en is vriendelijk voor medewerkers. We krijgen de kans om aan projecten te werken met nieuwe concepten van mobiele technologieën. Ik hou van het samen vieren van successen me taart, etentjes met Nederlandse familie en spelletjes georganiseerd op kantoor.
Ook ben ik erg trots op mijn prestatie om medewerker van de maand november 2019 en nu in augustus 2021 te worden.

 

Kun je ons iets vertellen over je werkdagen?

De dag begin ik met thee/koffie. Dan controleer ik JIRA voor dagelijkse taakupdate en dagelijkse StandUp-vergadering met teamleden en bespreken van projecten. Vervolgens update ik GIT / SourceTree voor de nieuwste synchronisatie van projectcode, met behulp van tools zoals Zeplin voor ontwerp, Postman voor API. Samenwerkend met het mobiele team en met QA, communiceer indien nodig met het backend- en beheerdersteam. Vervolgens update ik het Nederlandse team over de projectstatus en communiceer ik met de projectmanager, lever en volg de feedback van klanten op en zorg voor een tijdige update. Werkdagen gaan altijd goed samen met lunch- en theepauzes.

 

Werk je nog vanuit huis?

Ja, ik werk nog steeds vanuit huis. DevRepublic is zeer ondersteunend aan werknemers in tijden van wereldcrisis door werk vanuit huis te geven. Ik werk net zo efficiënt vanuit huis als vanuit kantoor. Wat ik wel mis zijn de thee- en lunchpauzes met collega's.

 

Nou, laten we hopen dat je iedereen snel in het echt zult zien! Nog andere toekomstdromen die je hebt?

Ja, ik wil de omgang met mijn team, de communicatie met klanten verbeteren en mezelf op de hoogte houden van de nieuwste technologieën en de nieuwste iOS-concepten.

 

Kun je iets vertellen over je ervaring in het werken met Nederlanders?

Het Nederlandse team houdt ons altijd gemotiveerd om efficiënt te werken. Er is een goed beheer van Jira-ticketsstroom en taakdetails. Feedback ontvangen wij snel, bijna op dezelfde dag, van het Nederlandse team over testbuilds. En zij houden ons ook goed op de hoogte van hun klantafspraken.

Er zijn ook typisch Hollandse dingen die ik leuk vind, zoals kleine klompjes met molenblauw en wit design en dezelfde koffiemokken. Ik hou ook van Hollandse bonbons, wafels en tulpen.

 

Gefeliciteerd met het behalen van medewerker van de maand augustus!

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.