Collega in de spotlights: Hardik Tanna

Iedere maand is het weer spannend voor onze collega’s in India, wie wordt er medewerker van de maand? Voor de maand januari was dit Hardik Tanna. Graag laten wij jullie kennis maken met Hardik en zetten wij hem in de spotlight.

Even voorstellen:
Ik ben Hardik Tanna , senior PHP Developer bij DevRepublic. Hier werk ik met Laravel, MySQL, MongoDB, JQuery en Web api’s. Daarnaast ben ik technisch trainer voor nieuwe collega’s.  

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vind ik het leuk om te reizen en rijden. Op de tweede plek naast mijn familie staat pizza, of eigenlijk eten. Ik ben er gek op en houd van lekker eten. Zelf kook ik ook graag. Mijn favoriet om zelf te bereiden is “Masala Khichdi”: makkelijk, gezond en vooral erg lekker.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Met een goede kop thee start mijn dag (in India drinken we doorgaans thee). Dan heb ik een korte sessie met mijn collega’s of een daily stand up. Vervolgens begin ik met het ontwikkelen.

Ons kantoor in India is al een jaar gesloten en je werkt sindsdien vanuit huis. Is dat anders?
De reistijd naar kantoor is, enkele reis, 2 uur. Kortom, ik heb nu geen 4 a 5 reisuren per dag  die ik kan besteden aan werk en familie.  Het is dus geen probleem om iets langer door te werken. Bovendien vind ik mijn productiviteit thuis beter dan op kantoor. Mijn collega’s spreek ik dagelijks, via Teams.

 Je werkt nu 3 jaar bij DevRepublic, mag ik stellen dat het bevalt?
Nou en of! Bij DevRepublic heb ik de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen. Bovendien is er een goede balans tussen werk en privé en is de werkcultuur heel prettig.

En hoe is het voor jou om met Nederlanders samen te werken?
Fantastisch! Het contact is altijd beleefd en vriendelijk.

 Maar, er zijn toch wel verschillen in cultuur. Wat merk je daarvan?
Ja er is zeker verschil in cultuur. Met name in communicatie. Nederlanders zijn erg direct en rechtdoorzee. Of het nou gaat om een kleine of grote prestatie, er is altijd waardering. En als iets niet goed is of niet bevalt, dan hoor je dat meestal direct. En ik moet eerlijk bekennen: dat vind ik erg prettig.

En zijn er andere typisch Nederlandse dingen die je prettig vindt?
Ja! Ik heb een keer een oliebol gekregen toen er Nederlands bezoek was op ons kantoor. Dat vond ik heerlijk. Eten jullie dat eigenlijk dagelijks?

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.