Collega in de spotlight: Keyur Payghode

Hallo Keyur, kan jij jezelf voorstellen?

Hallo, ik ben Keyur Payghode en werk sinds augustus 2017 als Designer en Design Team Lead bij DevRepublic, dus ik zal binnenkort mijn 4 jaar bij DevRepublic afronden.

 

Wat zijn jouw vaardigheden als ontwerper?

Bij ontwerpen gaat het om ervaring, vaardigheid, kennis en het vermogen om goed naar de opdrachtgever te luisteren. Als ontwerper richt ik me op het begrijpen van de basisbehoeften, pijnpunten en aandachtspunten in elk ontwerpproject.
Afgezien hiervan doe ik gebruikersinterfaceontwerp, visualisatie, branding, grafisch ontwerp, typografie en schetsen en tekenen.

 

Wat vind je leuk aan werken bij DevRepublic?

De cultuur van DevRepublic is erg vriendelijk, collega's zijn erg ondersteunend en het management is uitstekend.

 

Op welke prestatie ben je trots?

Ik ben twee keer gekozen tot medewerker van de maand bij DevRepublic, wat me enorm trots maakt. Ook vond ik het leuk om aan de nieuwe branding van onze identiteit te werken.
Daarbij geniet ik enorm van het proces en de totstandkoming.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Ik begin mijn dag met thee, check mijn mailbox en volg de standup meeting met het team voor het dagplan.

 

Wat is het verschil tussen thuiswerken en op kantoor in Covid-tijden?

Ik waardeer de flexibiliteit die thuiswerken biedt in deze pandemische tijd enorm. Ik ben creatiever en gefocust vroeg in de ochtend. Doordat ik mijn eigen uren kan bepalen, kan ik mijn meest productieve werk voor het bedrijf doen. Maar aan de andere kant mis ik mijn theepauze-discussie met collega's, de kantooromgeving en het vieren van evenementen. 

 

Wat vind je leuk aan het werken met Nederlanders?

Nederlanders zijn erg vriendelijk, beleefd en heel duidelijk voor de balans tussen werk en privé. Communiceren met Nederlands is geen probleem, in het Engels ;)

 

Iets Nederlands dat je leuk vindt?

Ja, ik hou van snoep uit Nederland, John en Eva brengen altijd als ze India bezoeken, Als creatieveling ben ik onder de indruk werelderfgoedmonumenten in Nederland. Ik heb 5 jaar in Londen doorgebracht en veel plaatsen in Europa bezocht, maar toch hoop ik snel Nederland te bezoeken.

 

Wat is volgens jou het grootste verschil in de Indiase en Nederlandse cultuur?

India is een land van 'eenheid in verscheidenheid' Door de eeuwen heen is er een significante versmelting van culturen geweest waar In Nederland de Nederlandse samenleving modern & rechtlijnig van aard is. Nederlanders zijn heel direct, zelfredzaam en ondernemend.

 

En als je niet werkt, wat doe je dan het liefst?

Ik ben Artist by heart & Designer by soul, vanaf het begin is kunst een deel van mijn leven geweest. Naast design houd ik ook van fietsen, reizen en contact maken met mensen. In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met mijn dochter en de natuur.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.