DevRepublic bestaat 12,5 jaar

DevRepublic viert vandaag haar koperen jubileum: ons bedrijf bestaat 12,5 jaar. Een periode waarin DevRepublic veel innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Wat begon met een kleine ruimte in het centrum van Zwolle, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 65 werknemers en vestigingen in Zwolle en Ahmedabad (India).

Op 23 september 2008 werd DevRepublic opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Begonnen met kleine projecten maar inmiddels de IT partner voor complexe IT vraagstukken. We verhuren software teams aan bedrijven: Developers as a Service. We zijn de vakkundige en betrouwbare partner in het dagelijkse beheer en software uitbreidingen van de software platformen van onze klanten. En denken mee bij het nieuw bouwen/aanpassen van de software systemen hiervan.

We hebben mooie stappen gemaakt. Sinds eind 2011 begonnen met een eigen softwarehuis in Ahmedabad in India. Eerst met 5 medewerkers, maar in de afgelopen jaren doorgegroeid naar een team van 10 medewerkers in Nederland en 55 in India. We zijn partner van Microsoft en MongoDB, Diverse medewerkers zijn inmiddels gecertificeerd voor MongoDB, Laravel, Outsystems, scrummaster, business analist en product owner.

Wij willen onze relaties hartelijk bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en de mooie projecten die wij gezamenlijk succesvol hebben afgerond! We hopen de komende jaren deze samenwerking te kunnen blijven voortzetten!

Groet, 

John 

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.