DevRepublic officieel MongoDB partner

DevRepublic is door MongoDB erkend als officiële system integrator partner. Met de erkenning als partner zijn wij in staat om bedrijven te helpen met de ontwikkeling, digitale transformatie en modernisering in dit digitale tijdperk.

“Wij zijn trots om het partnership met MongoDB bekend te kunnen maken. Wij werken al een aantal jaren met MongoDB samen en dat bevalt heel er goed. De techniek en kracht van MongoDB zijn verbluffend en bieden juist nu ontzettend veel kansen voor alle typen organisaties, van start-ups tot grote multinationals. Door de positieve ervaring, het succesvol voltooien van de MongoDB opleiding, oplevering van meerdere projecten zijn wij door MongoDB erkend als partner en klaar voor de volgende stap”, aldus John Wassing.

Het populaire NoSQL databasemanagement systeem van MongoDB biedt talloze mogelijkheden van een moderne clouddatabase voor de ontwikkeling van apps, e-commerce platforms, iOT en alles waar gebruik gemaakt wordt van een database. MongoDB is document georiënteerd, eenvoudig in gebruik en te implementeren en biedt betere zoekalgoritmen en ondersteunt de ontwikkeling van moderne applicaties en cloud oplossingen. Door samen te werken met MongoDB bieden wij onze klanten een databaseoplossing aan die uitblinkt in functionaliteiten en flexibel is.

PJ Singh, director of partners bij MongoDB, is verheugd DevRepublic toe te voegen aan het netwerk van partners. “Wij hebben gezien met hoeveel kennis en kwaliteit DevRepublic onze producten toepast bij haar projecten. Wij groeien ontzettend hard en DevRepublic kan ons helpen in het realiseren van deze groeidoelstelling en Nederland en daarbuiten.”

Als MongoDB partner zal DevRepublic verschillende producten van MongoDB toepassen. Zoals MongoDB atlas (Database As A Service), MongoDB Realm, Mongo DB stitch,MongoDB Charts en Mongo DB BI connector

Meer weten? Bekijk onze MongoDB pagina!

 

Over MongoDB:
MongoDB is een documentgeoriënteerde NoSQL-database die wordt gebruikt voor gegevensopslag met grote volumes. In plaats van tabellen en rijen te gebruiken, zoals in de traditionele relationele databases, maakt MongoDB gebruik van verzamelingen en documenten. Documenten bestaan uit sleutel-waardeparen die de basiseenheid van gegevens vormen in MongoDB. Collecties bevatten sets documenten en functies die het equivalent zijn van relationele databasetabellen.

www.mongodb.com

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.