Onze terugblik op 2021

Deze laatste periode van het jaar is het moment van de terugblik op 2021. Net als voor iedereen was dit óók voor ons het jaar van aanpassen en thuiswerken. Bij DevRepublic hebben wij met elkaar fantastische stappen gezet, graag blik ik samen met jullie terug.

 Zo hebben wij vele prachtige klanten mogen verwelkomen. Wij zijn gestart met de inzet van IT ontwikkelteams bij onder meer Deelfiets Nederland, Dynalinq, en Footprint Technologies. Ook werkt er een vast team aan een groot e-commerce platform. Onze doelstellingen in groei en de inzet van IT ontwikkelteams zijn hiermee zeker gehaald. En naast deze nieuwe klanten groeien onze huidige klanten ook.

De groei van dit jaar én in de toekomst betekent dat wij intern ook groeien. Bij ons op kantoor in Nederland is Peter gestart als business analist. Hij helpt onze klanten met het uitwerken van de processen en systemen. Ook start in Zwolle januari een .NET developer. In India zijn dit jaar 11 nieuwe collega’s gestart en zijn er momenteel diverse gesprekken om maar liefst 14 vacatures in te vullen. Dit is het hoogste aantal ooit in de geschiedenis van DevRepublic. Naast de groei in medewerkers zijn er momenteel meerdere werkgroepen druk aan de slag met onze roadmaps. Hiermee wordt de interne organisatie, de processen en de kwaliteit naar het volgende niveau getild.

Gelukkig is het kantoor in India net weer geopend en gaan de eerste collega’s dagelijks naar kantoor. Het elkaar weer live kunnen ontmoeten, waarvan sommigen zelfs voor het eerst, geeft een geweldige boost na maar liefst 20 maanden thuiswerken. Wij hopen in 2022 weer collega’s vanuit India in Nederland te verwelkomen, zodat zij fysiek kennis kunnen maken met de Nederlandse collega’s hier op kantoor en uiteraard met de klant.

Bedankt voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en wij wensen jullie een goed, gelukkig, succesvol en vooral gezond 2022 toe! 

Groet, John Wassing

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.