PC donaties voor AIREP (All India Rural Empowerment Program)

“Er is niets mooier dan iemand die er alles aan doet om het leven voor anderen mooi te maken.” – Mandy Hale

In India is een beweging gaande, genaamd All India Rural Empowerment Program (AIREP). Deze beweging is gecentreerd rond de filosofie van VolunTeaching, waar mensen uit alle geledingen van de samenleving een dag doorbrengen om iets terug te doen voor elkaar. 

DevRepublic voelt zich trots en blij om deel uit te maken van hun reis. PC’s die voor ons niet meer geschikt zijn worden gedoneerd aan AIRP / de VolunTeaching-beweging.  Deze worden gebruikt om de kinderen computerkennis bij te brengen. We zijn erg blij en tevreden om een  glimlach op hun gezicht te toveren en op deze manier onze bijdrage te leveren aan het bieden van kwaliteitsonderwijs aan jongeren in het dorp.  Sanjay Mandaliya, onze verantwoordelijke voor DevRepublic India, geeft aan: “Het AIREP/Volunteaching programma is een heel mooi initiatief waar wij graag onze bijdrage aan leveren. NIemand is ooit arm geworden door te geven!”

Over VolunTeaching
Wat in 2008 begon als een bescheiden poging om dorpskinderen op zondag les te geven, is nu een VolunTeaching-beweging geworden. Elke zondag gaan meer dan 200 VolunTeachers (VT’s) naar 12 dorpen in 3 districten in Gujarat en geven ze les aan meer dan 1000 kinderen. Dit is een concept waarbij geschoolde mensen kennis kunnen geven aan dorpskinderen. Dit is de transformatie van beide kanten.

Meer weten over de VolunTeaching-beweging? Kijk dan op http://volunteacher.in/about-us/ of de LinkedIn pagina van AIREP.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.