Terugblik 2020: het jaar van het nieuwe DevRepublic

2020 is voor ons voorbijgevlogen. Noodgedwongen werd dit het jaar van het nieuwe ondernemen, thuiswerken en digitalisatie. Kortom, bijschakelen en veel nieuwe klanten, webinars volgen, uitbouwen, nieuwe richtingen ingeslagen en partnerships aangegaan. Dit voor iedereen bizarre jaar gaat voor ons de geschiedenis is als hét jaar van het nieuwe DevRepublic.

Met DevRepublic hebben wij prachtige stappen gemaakt waar we heel erg trots op zijn.  Ons team in Nederland is versterkt met Harry, Wim, Niek, Colin, Patrick en Liesbeth. En in India zijn wij verder gegroeid tot inmiddels ruim 50 “DevHeroes” met toevoeging van Rinkal, Priyank, Urja, Hiteshi, Navdeep, Bansi, Riddhi, Harshit, Vishal, Madhav, Shraddha, Pooja en Jignasa. 

Werken op afstand was ons niet vreemd, maar in India werkt iedereen al 10 maanden vanuit huis. En die thuissituatie is met de vele thuiswonende familieleden echt anders als wij gewend zijn. Toch krijgen we vaak complimenten van onze klanten dat alles zo soepel doorloopt. Fijn om te horen, want daar doen we het voor. Wel missen we het om live te kunnen afspreken, maar hopelijk kunnen we ook dat in de tweede helft van 2021 weer oppakken.

In het nieuwe jaar willen we jullie graag meenemen in onze nieuwe plannen. We gaan nog meer inzetten op het verhuren van complete teams, met begeleiding en aansturing vanuit ons kantoor in Zwolle. Er lopen al leuke projecten, maar daarover meer in de eerste helft van 2021. Wij kijken er in ieder geval naar uit.

Bedankt voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en wij wensen jullie een goed, gelukkig en vooral gezond 2021 toe ! 

Groet,

John
(en alle andere collega’s van DevRepublic Zwolle: Colin, Ehab, Eva, Harry, Liesbeth, Niek, Patrick, Petrie en Wim )

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.