Waarom ontwikkelen met Laravel?

Laravel is het populaire PHP framework voor zakelijke web toepassingen. Het is de basis voor talloze e-commerce oplossingen en andere digitale transformatie initiatieven en één van de grootste frameworks die wereldwijd worden gebruikt.

Door gebruik te maken van een framework als digitale kapstok bespaar je op de ontwikkelingstijd en dus -kosten. Het ontwikkelen met  PHP gaat sneller in een Laravel framework omdat bepaalde onderdelen zoals inloggen, betaalmogelijkheden, caching en beveiliging onderdeel zijn van het framework. Maar ook zijn er standaard componenten zoals een CMS beschikbaar.

Bij DevRepublic hebben wij veel ervaring in het gebruik van Laravel. Zo zijn bijvoorbeeld het e-learning platform van Continuleren, het leadgeneratie systeem van Scan2Ride / Jaarbeurs en de bestelmodule van DrukwerkMax klantcases waarbij wij Laravel toepassen. Wereldwijd zijn er talloze grote bedrijven zoals BBC, Pfizer, Ticketswap, Toyota en Dopper die gebruik maken van Laravel voor zakelijke webapplicaties. En dat is niet gek, want het gebruik van Laravel heeft, naast de besparing op ontwikkelingstijd, veel voordelen:

  • Uitstekende beveiliging
  • Opensource en een actieve community
  • Geautomatiseerd testen
  • Licht in gebruik, dus snel!
  • Eenvoudig in onderhoud en uitbreiding

Wil jij weten of en hoe je gebruik kunt maken van het Laravel framework voor jouw toepassingen?
Neem dan contact op.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.