Wij zijn ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd!

Informatiebeveiliging is belangrijker en actueler dan ooit. En om te laten zien dat wij bij DevRepublic veiligheid én kwaliteit serieus nemen, zijn wij aan de slag gegaan met ISO9001 en ISO27001. Met het behalen van onze certificaten hebben wij aangetoond dat onze dienstverlening voldoet aan de standaarden die ISO stelt op het gebied van beveiliging, privacy en kwaliteit.

ISO27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging die beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatiebeveiliging omgaan. Het doel is om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie zeker te stellen. ISO9001 is de norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem.

                                  

Voor onze klanten betekent het behalen van onze certificeringen dat wij technische en organisatorische maatregelen hebben genomen waarmee de beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid en bescherming van informatie gewaarborgd is met de borging van kwaliteit. Ook voldoen wij aan de eisen van de AVG en passen de lessen en ervaringen van ons certificeringstraject toe in onze dienstverlening. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van informatiebeveiliging.

Nu de certificeringen zijn behaald leunen wij niet achterover. Beveiliging, privacy en kwaliteit is een continu proces wat altijd gecontroleerd wordt en beter kan. In ons JIRA bord zijn alle taken en to do’s geborgd. Hiermee controleren wij of het beleid goed wordt toegepast en wanneer er toch een incident is, volgen wij de procedures en verbeteren wij waar nodig het beleid. Daarnaast vindt er jaarlijks een controle audit plaats om te controleren of ons beleid (GMS/ISMS) aan de normen voldoet en wij onze verbeteringen doorvoeren.

Wil jij de ISO-certificaten, de verklaring van toepasselijkheid of het beleid inzien? Of heb je een vraag over onze informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op.

 

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.