13 augustus 2024

Hoe blijven jullie teams op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelingen?

Colin Robaard

Business developer

Continu op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de IT-sector: is dat ook voor jouw team een uitdaging? Bij DevRepublic nemen we deze last voor je uit handen. Weten hoe? Lees snel verder. 

Regelmatige trainingen en opleidingen 

We bieden ons personeel regelmatig trainingen en opleidingen aan, gericht op de nieuwste technologieën en best practices. Zowel met interne als externe cursussen en workshops houden we de kennis en vaardigheden van onze teams up-to-date. 

Certificeringen 

Professionele certificeringen behalen? Dat moedigen we van harte aan. Denk aan AWS, Azure, MongoDB  en diverse programmeertalen en frameworks. Dit verzekert ons ervan dat onze mensen beschikken over de meest actuele en relevante kennis. 

Deelname aan evenementen 

Onze ontwikkelaars nemen deel aan conferenties, webinars en meetups. Een kans om te leren van experts, de nieuwste trends en tools te ontdekken én te bouwen aan waardevolle netwerken. 

Interne kennisdeling 

We zien veel waarde in het delen van onze kennis. We houden dan ook regelmatig interne sessies waarin teamleden presentaties geven over nieuwe technologieën en methodologieën. Zo versterken we elkaar en vergroten we onze collectieve expertise. 

Online leerplatforms 

Platforms als Pluralsight, Udemy, en Coursera geven ons toegang tot een breed scala aan cursussen waardoor we meer te weten komen over diverse onderwerpen; van programmeertalen tot cloud computing en DevOps.

Hands-on projecten 

Maar werken al die nieuwe tools en technieken ook in de praktijk? Dat laten we onze teams testen in een praktische setting. Ze doen hands-on ervaring op via interne projecten en R&D-initiatieven waarin ze de mogelijkheid krijgen om te verkennen en direct toe te passen. Voordat we daadwerkelijk gebruikmaken van een nieuwe technologie, testen we deze dus altijd uitvoerig. 

Meer weten? 

Wil jij ook profiteren van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, maar zie je geen mogelijkheden om je personeel voortdurend te laten bijscholen? Een extern developmentteam inschakelen kan een mooi alternatief zijn. Onze experts vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Het voordeel van werken met de developers van DevRepublic is dat wij het up-to-date houden van technologische kennis uit handen nemen van onze klanten. Dit betekent dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het bijscholen van eigen personeel, terwijl ze profiteren van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.  

Wij nemen het up-to-date houden van technologische kennis uit handen nemen van onze klanten

Meer weten?

Neem contact op, wij vertellen je graag meer!

Contact