26 augustus 2024

Welke technologieën gebruiken we bij DevRepublic?

Ravikumar Sharma

Technical consultant

Bij DevRepublic combineren we diepgaande technische kennis met ervaring in verschillende technologieën om bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie. Of je nu frontend- en backend-ontwikkeling nodig hebt, mobiele apps, cloudoplossingen of geautomatiseerde tests: ons team staat klaar om de beste softwareoplossing te realiseren. Benieuwd met welke technologieën wij werken? Hieronder sommen we ze voor je op. 

Responsieve en intuïtieve gebruikersinterfaces 

Onze frontend-developers weten als geen ander hoe je responsieve en intuïtieve applicaties ontwikkelt. Met moderne webtechnologieën zoals HTML5, CSS3 en JavaScript/TypeScript en frameworks als React, Angular en Vue.js, bouwen we responsive en onderhoudsvriendelijke apps die op elk device goed werken.

Backend-oplossingen 

Aan de serverzijde werken onze backend-developers aan robuuste en efficiënte oplossingen. We zijn gespecialiseerd in onder andere  .NET en .NET Core, PHP/Laravel, Express.js, AdonisJS en Node.js 

Daarmee ontwikkelen we betrouwbare en schaalbare applicaties op maat. Of je nu kiest voor traditionele SQL-databases, zoals MySQL, SQL server en PostgreSQL. Of voor NoSQL-opties, zoals MongoDB: DevRepublic zorgt voor een solide en veilige basis voor jouw data.  

We gebruiken daarnaast een microservices-architectuur om je systemen flexibel en toekomstbestendig te maken.

API-integratie 

Met onze API-integratiediensten zorgen we ervoor dat jouw webapplicaties naadloos zijn verbonden met andere systemen. We integreren REST API's met frameworks als Node.js, Express.js, AdonisJS en Laravel. Maar ook .NET. Zo weet je zeker dat jouw apps naadloos communiceren met andere platforms.

Mobile development 

Ook op het gebied van mobile development hebben we de juiste developers in huis. Onze ontwikkelaars creëren hoogwaardige iOS- en Android-applicaties met native technologieën, zoals Swift, Kotlin en Java. Ook werken we met cross-platform-oplossingen React Native en Flutter, zodat je op beide platforms een consistente gebruikerservaring biedt. 

DevOps en cloudmanagement is een ander sterk punt van DevRepublic. We ontwerpen en beheren cloudinfrastructuren op platforms als: 

  • AWS 

  • Azure 

  • Google Cloud 

Bovendien zorgen we voor naadloze implementaties met CI/CD-pipelines en Infrastructure as Code-tools (IaC), zoals Terraform. We monitoren en loggen prestaties continu om ervoor te zorgen dat jouw systemen betrouwbaar en efficiënt draaien. Zo kun je niet alleen topprestaties leveren, maar werk je ook kostenefficiënt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak of heb je specifieke vragen over de verschillende technologieën? Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen je graag.

Contact