BCA Autoveiling

BCA Autoveiling: Nederlands grootste autoveilinghuis – met eigen ontwikkelteam in India

Sinds 2016 zet DevRepublic een ontwikkelteam in voor BCA Autoveiling. Het Dev-team optimaliseert en onderhoudt het online remarketing platform AutoBLOX. BCA Autoveiling zocht een betrouwbare en flexibele IT partner als uitbreiding op hun eigen ontwikkelteam.

Soepele onboarding
DevRepublic heeft een team met Indiase ontwikkelaars samengesteld op basis van de wensen van BCA Autoveiling. Om deze DevHeroes snel op vlieghoogte te brengen is het team naar Nederland gekomen voor een succesvolle onboarding. BCA Autoveiling heeft het team meegenomen in alle bedrijfsactiviteiten om ze zo te voorzien van de juiste kennis van de bedrijfsprocessen waar het Dev-team aan werkt.

Kennisbehoud
Andre Poorthuis, Manager ICT bij BCA Autoveiling: “DevRepublic is in staat geweest om een team op maat te leveren en de key-players te behouden. Hierdoor blijft de kennis gewaarborgd en blijven de prestaties goed. Bovendien is het team ook meerdere malen naar Nederland gekomen om onze bedrijfsprocessen met eigen ogen te zien. Dit zorgt voor een stuk betrokkenheid, maar ook wederzijds begrip en vertrouwen. Al met al zorgt dit voor stabiliteit op de lange termijn en dat is precies wat we zoeken.”

Over BCA Autoveiling
BCA Autoveiling is een autoveilinghuis in Barneveld en organiseert meer dan 500 veilingen per jaar en veilt zo’n 1.000 voertuigen per week. Het hele proces loopt via het AutoBLOX platform, van de inname van het voertuig, het opstellen van het inspectierapport en de uiteindelijke veiling zelf.

Met een fysieke veilinghal in Barneveld, diverse online veilingen en gecombineerde veilingen worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen verhandeld. Daarmee zijn ze marktleider in Nederland.

www.bca.com/autoblox 

Jouw eigen ontwikkelteam?
Wil jij ook snel schakelen met een eigen ontwikkelteam? DevRepublic helpt je graag. Neem eens contact op met ons voor de mogelijkheden of we brengen samen eens een bezoek om de resultaten met eigen ogen te zien!

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.