ABC E BUSINESS kiest voor DevRepublic als partner in groei

Het Eindhovense bedrijf ABC E BUSINESS, bekend als Microsoft Gold Partner op het gebied van Business Central, kiest voor DevRepublic als partner om hun software-ontwikkelteam verder te laten groeien. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en om aan de vraag te voldoen wil ABC E BUSINESS opschalen. DevRepublic zal hierbij ondersteunen door een Indiaas team met ontwikkelaars te integreren in de ABC E BUSINESS organisatie.

Antoine Brok, COO van ABC E BUSINESS, is blij met de keuze voor DevRepublic. “We hebben meer dan 250 klanten in het MKB. We bieden voor elk bedrijf in dit segment een oplossing middels Dynamics 365 Business Central Cloud. We werken volgens standaarden, waarmee we onze klanten altijd van een bewezen oplossing kunnen voorzien. Vanwege de groei in klanten willen we meer ontwikkelcapaciteit hebben. DevRepublic heeft al snel laten zien de juiste mensen te kunnen vinden en dit gestructureerd voor ons op te zetten.”

John Wassing, eigenaar van DevRepublic: “De manier waarop ABC E BUSINESS haar groei insteekt is iets wat we herkennen. Zelf hebben we ook de nodige ontwikkelcapaciteit beschikbaar waardoor we onze Indiase ontwikkelaars op korte termijn voor onze klanten kunnen inzetten. Het werken op afstand is iets wat de afgelopen twee jaar normaal is geworden. Onze ontwikkelaars uit India plukken daar ook de vruchten van. We kijken dan ook uit naar deze nieuwe samenwerking.”

ABC E BUSINESS start deze samenwerking met een team van Indiase ontwikkelaars als aanvulling op hun eigen ABC E BUSINESS ontwikkelteam. Na enkele maanden zal het team verder worden uitgebreid. Vanuit Zwolle begeleidt DevRepublic het team voor de onboarding, proces en communicatie.

Over ABC E BUSINESS:
In 2020 is ABC E BUSINESS door Microsoft tot Partner of the Year Finalist, ofwel nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland, op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Sinds 2009 hebben zijn daar hard aan gewerkt door de klanten te begeleiden en ontzorgen bij het invullen van trajecten op het gebied van automatisering. Zij hebben zich gespecialiseerd in het mkb en met name voor productie, groot- en detailhandel en bedrijven die werken met projecten en uren. Het is hun missie om bedrijven gemakkelijker, leuker en efficiënter te laten werken, waardoor er betere beslissingen genomen kunnen worden en dus meer omzet gegenereerd wordt. Op die manier kunnen klanten meer bereiken. En dat allemaal met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

https://www.abcebusiness.nl/

 

Wil jij meer weten over hoe jij start met je eigen IT ontwikkelteam? Neem dan contact met op via onderstaande gegevens of het formulier.

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.