Innovatie in overdrive: DevRepublic en Thinkwise partnership

We hebben groot nieuws! DevRepublic heeft een partnerschap met Thinkwise, hét low-code platform dat bedrijfssoftware naar nieuwe hoogten tilt. 🚀

Het partnerschap betekent dat we nu samen met Thinkwise in de frontlinie staan van de IT-innovatie. Met het Thinkwise platform kunnen organisaties verouderde legacy software vervangen en tegelijkertijd biedt het snellere ontwikkelcycli, met de geruststelling dat de software nooit veroudert. Op dit moment maken organisaties zoals Xenos, Westerman, VDL, Royal Saan, Verhoek Europe, Euroma en Wagenborg gebruik van het Thinkwise platform.

Mis de Thinkwise Summit Niet!

Ben je op zoek naar inzichten in de meest recente IT-trends, digitale transformatiestrategieën en effectieve methoden om bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van Low-Code? Dan is de aankomende Thinkwise Summit op 4 oktober in Apeldoorn een evenement dat je niet wilt missen.

DevRepublic staat, als partner, trots met een eigen stand op de Summit om je alles te vertellen over de impact van ons partnerschap met Thinkwise.

Mis de Thinkwise Summit niet! Registreer je nu GRATIS 

Wil jij meer weten over Thinkwise? Bezoek www.thinkwise.nl 

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.