Limis naar de cloud met DevRepublic!

“Ons on-premise product moet naar de Cloud.” Dát is de uitdaging van Limis uit Enschede. Al 25 jaar maken zij software voor de maak-industrie, waarbij de applicatie wordt gebruikt voor planning en organisatie van de productie. Veel grote fabrieken en productiebedrijven in Nederland maken al jaren gebruik van de software en kennis van Limis.

 

“We krijgen steeds meer de vraag naar een SaaS-oplossing. Die kans grijpen we graag aan, maar dan heb je wel de nodige extra capaciteit en kennis nodig.” Vertelt Hans ter Brug. Hij is de oprichter van Limis en kent de software door en door. In het najaar van 2022 hebben eigenaren Hans en Jur ten Brug een pilot-project aan DevRepublic voorgelegd waarmee DevRepublic kon laten zien hoe de aanpak is, hoe een samenwerking werkt en concrete resultaten laten zien. Die waren naar tevredenheid waardoor vanaf 1 januari een vast DevRepublic team aan de slag gaat voor Limis.

 

Ontwikkelaars in India, aansturing vanuit Zwolle

De ontwikkelaars van DevRepublic zullen voor de lange termijn werken aan de cloud-applicatie waarmee Limis meer partijen in de maakindustrie kan voorzien van software.

De start van het Limis-team wordt begeleid door de DevRepublic collega’s in Zwolle. Zij zorgen voor een gestructureerde werkwijze (scrum/agile) en helpen zo de ontwikkeling van Limis naar een hoger niveau.

Limis is enthousiast over het werken met collega’s op afstand. Jur ter Brug: “We beschrijven de requirements, dragen deze over en DevRepublic levert het werk op. Hier worden we erg blij van, want het dwingt ons nog beter na te denken over ons product en er is een constante ontwikkeling gaande. De collega’s in Zwolle maken het ons erg makkelijk, wij hebben de focus op het product en zij zorgen voor de juiste processen.”

Kijk voor meer informatie op www.limis.nl

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.