Luvabuzza: de volgende generatie in online dating! ❤️‍🔥

Luvabuzza biedt, in tegenstelling tot andere dating-apps, op unieke wijze de volgende generatie technologie om de meest geavanceerde datingervaring te creëren. 
Door GPS en Bluetooth Low Energy (BLE) in te schakelen, werkt Luvabuzza betrouwbaar ook binnenshuis om directe verbindingen te maken met aantrekkelijke partners, waar je ook bent.

Luvabuzza communiceert via haar eigen communicatieplatform, de Luvbuzz - uw persoonlijke Cupido-pijl die 24/7 voor je werkt op een veilige en betrouwbare manier door automatisch gevonden overeenkomsten toe te voegen aan de galerij van de app en je hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen. Je altijd actieve flirtradar! Communiceer direct met gevonden profielen via chat. Schakel optioneel de stealth-modus in, waarmee je de omgeving kunt scannen zonder in de galerijen van andere gebruikers te verschijnen.

Leden gebruiken Luvabuzza in hotellobby's, cruiseschepen, horeca, uitgaansgelegenheden en andere binnenruimtes om via BLE in contact te komen met geweldige mensen die binnen een straal van tweehonderd meter passen bij hun profiel. Buiten het BLE-bereik maakt de GPS-scan nauwkeurige verbindingen over langere afstanden mogelijk.

Luvabuzza is geprogrammeerd in opdracht van swardu.com AG, Zug, vertegenwoordigd door Dieter Hecht. Het project duurde 1,5 jaar en er werkten tot tien software-engineers aan. Na een intensieve periode van programmeren en testen hebben we er alle vertrouwen in dat Luvabuzza alle uitdagingen op het gebied van functionaliteit, stabiliteit en schaalbaarheid zal aankunnen. De app is zowel het Android als het iOS platform als native apps ontwikkelt in Kotlin (Android) en Swift (iOS). De keuze voor native is gemaakt vanwege de device naar device interactie via Bluetooth Low Energy. De database is ingericht als clouddatabase op het platform van AWS.

Het resultaat vervult ons met trots en vreugde, en we hopen een nieuwe, spontane en opwindende manier te hebben gecreëerd om mensen te verbinden, vooral in tijden van pandemieën.

Luvabuzza is nu beschikbaar via:

Apple App Store

Google Play Store

Samsung Galaxy Store


Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.